Welkom op de website van Of The Brustly Bristles

Bekijk ons (klik hier)

Twister en Breezer

Twister en Breezer

Op 21 okt 2018 is er een nestje geboren van Breezer. De twee reutjes en de vier teefjes hebben allemaal een baasje met liefde, geduld en tijd gevonden. 
Vind je het leuk de ontwikkeling van deze pups te volgen, kijk dan bij Nieuws of Puppies. Daar staat per week een kort verhaaltje (bv bij Nest Breezer 21 okt 2018) en een fotoalbum ( bv bij Breezer 2018 wk 1). 

U kunt ook hier klikken om bij de ontwikkelingen van het nestje te komen.

Wij houden onze honden puur uit hobby.

Zij zijn dan ook altijd gewoon los in huis en gaan ook altijd mee op vakantie.

In 1989 zijn wij begonnen met het aanschaffen van onze eerste cairn terrier. Inmiddels zijn in de loop der jaren 3 van onze honden overleden en hebben we er momenteel weer 2. Uit ons nestje van augustus 2010 hebben we Breezer aangehouden.

Heel af en toe fokken wij een nestje en u zult wel begrijpen dat de pups ook in onze huiskamer opgroeien. Wij vinden het van het grootste belang dat de pups, voordat ze naar de nieuwe baasjes gaan, in medische en sociale zin een zo optimaal mogelijke start hebben gemaakt. Bij het zoeken van een reu letten wij vooral op zijn karakter, maar natuurlijk ook of hij de eigenschappen van ons teefje goed aanvult.
Van de nieuwe baasjes verwachten we dat ze voldoende tijd en aandacht hebben om deze goede start voort te zetten in een aangenaam en dierwaardig leven.

Wij zijn lid van de Nederlandse Cairn Terrier Club en als we een nestje fokken gebeurt dat volgens de eisen en in de geest van de pupbemiddeling van de NCTC.

Huub en Marie Louise de Bont.
Of the Brustly Bristles

spetternest@ziggo.nl

0135282018 / 0651995665