Nest Breezer 7 nov 2015

De trotse moeder met haar kroost.Week 1
Op zaterdag 7 november 2015 is Breezer van een vijfling bevallen: één reutje en vier teefjes. De bevalling verliep voorspoedig en na een paar uurtjes was de klus geklaard. De pups zijn rustig en ze groeien als kool, dankzij de goede zorgen van hun moeder. Na twee dagen kwam de dierenarts op visite om te kijken of alles in orde was, Gelukkig was dat het geval en aan het eind van de week wegen alle pups ongeveer het dubbele van hun geboortegewicht . Wil je meer foto’s zien, klik dan op het weeknummer.

Week 2

Ook de tweede week verliep vlotjes. De pups waren rustig en tevreden. Tot woensdagnacht er wat onrust was in het nest. Er werd wat meer gepiept en moeder was daardoor wat onrustiger.

Wachtend op de verhuizing

Wachtend op de verhuizing

Waarschijnlijk was het doordat de moedermelk wat vetter werd, hetgeen rond deze periode normaal is. Gelukkig was het in de ochtend weer rustig en dat bleef gelukkig zo. In het weekend werden de pups en hun moeder voor de eerste keer ontwormd. Lekker spul (maar niet heus). Inmiddels zijn de pups naar beneden verhuisd, waar ze gewoon nog in de werpkist verblijven. Maar voor moeder is er nu wat meer leven in de brouwerij.