Onze Honden

In 1989 kochten wij onze eerste Cairn Terrier en we noemden haar Spetter (Clackmannan Kiris Spetter). Het was een tarwekleurig teefje.
Met haar gingen we op gehoorzaamheid en zetten onze eerste schreden in de wereld van de Cairn Terrier. Ook maakten we kennis met het showen.
Op ruim 16 jarige leeftijd overleed Spetter op 6 sept 2005. Toen Spetter 2 1/2 jaar oud was, zijn we op zoek gegaan naar een vriendinnetje voor haar en hebben die gevonden. Gabber was haar naam ofwel Jetty Juwel Cloud of Joy. Het was een gestroomd teefje maar ze deed haar naam in alle opzichten eer aan: het was een super lieve hond en ze was gitzwart in haar boven vacht. Ook haar hebben wij ruim 16 jaar mogen houden maar in juli 2008 overleed zij. In 1997 maakte Dobber ( Energy of the Brustly Bristles) ons drietal compleet. Een hondje uit eigen kennel en dochter van Gabber. Ook zij was gestroomd, maar oogde donker, zij het iets minder donker dan haar moeder. Dobber overleed na  een welverdiend pensioen  op ruim 17 jarige leeftijd in oktober 2014.
In december 2005 kwam Twister ( Twister van het Beinumseveld) bij ons wonen met een opgewekt en aanhankelijk karakter. Haar vacht is gestroomd. In 2010 hebben we zelf een teefje aangehouden. In de lijn Spetter, Gabber, Dobber, Twister zijn we qua naamgeving uitgekomen bij… Breezer!