Nest Breezer 21 okt 2018

Eerste week

Na een periode van negen weken is Breezer bevallen van een zestal pups: 4 teefjes en 2 reutjes. In de nacht van zaterdag op zondag was ze af en toe al wat onrustig en op de zondag van de bevalling werd onrustig gehijg afgewisseld met rustig liggen onder de tafel. Rond 18.00 vonden we het tijd haar naar boven te brengen, waar een slaapkamer voor haar was klaargemaakt voor de bevalling.
Rond 20.30 uur werd de eerste pup geboren en met tussenpozen kwamen de volgende pups ter wereld. Toen de maandag was aangebroken en de klok op 4.15 stond kwam nummer zes ter wereld en was het wondertje geschiedt. Rond 5.00 uur konden Breezer en wijzelf gaan genieten van een paar uren slaap.
Rond 7.00 uur was het al weer dag en begon de cyclus van uitlaten en eten. Elke vier uur, ook in de nacht ging Breezer uit en kreeg ze haar speciale brokjes en haar vlees. Met tussendoor nog een beetje Griekse kwark, gekookt eiwit en gekookte kipfilet. Verzorging van de pups loopt via de moeder. een rol die aan Breezer welbesteed is. Ze zorgt supergoed voor haar pups en deze zijn na de eerste week dan ook al flink gegroeid.
Klik hier of op de weektitel om de fotogallerij van de desbetreffende week te kunnen kijken.

Voor het filmpje van week 1: klik op het driehoekje in onderstaande afbeelding. 
Ben je op zoek naar een andere week? Klik dan op het desbetreffende weeknummer onder de video.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9